Workshop HR & Arbo – Mindfulbizz

door | maart 27, 2024

Workshop voor HR, Opleidings & Arbofunctionarissen en CEO´s

Kennismaken met Mindfulness in Business

Mindfulness wordt door steeds meer organisaties omarmt als training om stress te verminderen. Mindfulness heeft echter meer impact dan alleen op het niveau van stressmanagement.

In deze workshop delen wij graag onze kennis en ervaring met de werking van Mindfulness op 4 verschillende niveaus:

  1. Stressmanagement
  2. Persoonlijk leiderschap
  3. Mindful leiderschap
  4. Group changemanagement

Tevens delen we in deze workshop de meest recente onderzoeksresultaten op het gebied van Mindfulness en Werk. Naast theorie laten we u natuurlijk ook ervaren wat Mindfulness is. Na de workshop bekijken we hoe u uw organisatie op een hoger plan kunt brengen met behulp van Mindfulness.

 

oriënterend gesprek inplannen?

contact

De wetenschap

In het industriele tijdperk wezen wetenschappers op het belang van sport waarop met ongeloof werd gereageerd! Nu in het informatie en digitalisatie tijdperk wijzen wetenschappers op het belang van aandacht training en emotionele intelligentie om gezond, succesvol en gelukkig te blijven!

Try now: One Moment Meditation

Ervaringsleer

Mindfulness is een ervaringsleer. Dagelijks 20-30 minuten oefentijd ( mediteren) is nodig voor resultaat. Ook na de training zal regelmatige oefening nodig zijn als onderhoudt van het brein. Meditatie is voor de geest wat sport is voor het lichaam.

Brein

De Mindfulness training is gebaseerd op onderzoek naar emotionele intelligentie en neuropsychologie. Dit toont o.a. aan dat nieuwe neurale netwerken in het brein ontwikkelen na 8 weken dagelijkse Mindfulness training.